Wie zijn wij

 Welkom op de website van TV Goblin. Wij zijn een gezellige dorpsvereniging met een mooie accomodatie. Ons sportpark aan het Eikenpad in 's Gravenpolder is voorzien van 3 kunstgrasbanen, een oefenkooi, minibaan en een mooie kantine. De banen zijn voorzien van LED verlichting en we hebben sinds 2021 24 zonnepanelen. 

TV Goblin is opgericht in 1977. Ons park lag toen aan de Haagdijk. In 2005 zijn we t.g.v. woningbouwplannen van de gemeente verhuisd naar Eikenpad 4.  Voor verdere details van onze historie zie historiedetails

Momenteel hebben we ca 80 leden. Je kan hier vrijwel altijd vrij spelen. Onze banen zijn het hele jaar door  bespeelbaan, mist het weer dit toelaat. Wij hebben een afhangsyteem voor de banen via KNLTB club app. Je kan daar je baan eenvoudig reserveren. Introducees kunnen via dat systeem beperkt  tennissen.

Contact kan via onderstaand formulier. 

Huishoudelijk  reglement. 
Wordt aan gewerkt

Lid worden
Je kunt je opgeven  via onderstaand formulier. We sturen je dan het inschrijfformulier toe. Zie ook info onder menu “Tarieven en info”.

Privacy regels (AVG)
Zie  menu item "vereniging/privacy regels"

Dankzij onze klusploeg ziet het park er prima uit en wordt alles goed onderhouden. 

We houden in mei een weekend toernooi en in september een open toernooi. Zie menu "toernooien". Iedere week zijn er meerdere toss avonden en 1 x per maand houden we een instuifavond. 

Onze vereniging stelt jaarlijks competitieteams samen. Inschrijven kan via
onze competitie coordinator Nicole de Broekert. 

Tennislessen worden verzorgd door TOZ. Je kan je bij hen opgeven. Meer info vind je  hier. Beginners en jongeren raden wij aan lessen te nemen.

Fair play tennis Integriteit staat hoog in het vaandel binnen onze vereniging. Ongewenst en niet integer gedrag accepteren wij niet. Daarom volgen we als vereniging het beleid van de KNLTB en hanteren we de ontwikkelde algemene gedragscode “Fair play in tennis” en hanteren we voor onze vrijwilligers de ontwikkelde “Gedragscode voor vrijwilligers”. 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 113 316 636/0634953701

Goblin

eikenpad 4
4431GA s-Gravenpolder

KVK-nummer

22024091